Ik Zou Het Ook Fijn Vinden Als De Man Iets Voor Mij Deed……

Ik Zou Het Ook Fijn Vinden Als De Man Iets Voor Mij Deed……

Hallo allemaal,
ik ben Evelien! Ik ben 28 jaar en eigenlijk pas net op zoek hier naar een leuke man. Op de een of andere manier trek ik steeds mannen aan met behoorlijk wat rare eigenschappen. Hihi. Iedere gek zijn gebrek hoor, maar ik wil ook wel eens een gelijkwaardige relatie zonder gedoe. Tot nu toe waren het relaties waarbij ik eigenlijk vooral aan het zorgen was voor de man, maar ik andersom niks kon verwachten. Ik zou het ook fijn vinden als de man iets voor mij deed, gewoon, over en weer.
Daarom hoop ik op deze manier een man te vinden die op zoek is naar een stabiele, vrolijke, sociale vrouw. We zouden kunnen gaan kijken of de klik er is toch?
Vind je dit wat? Laat het dan weten!
Kus, Evelien

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥