Is Er Plek Voor Een Colombiaanse Schone In Je Leven?

Hallo ik ben een lieve vrouw, mijn naam is Conchita, ik ben 39 jaar, bijna 40 en zoek hier een knappe leuke lieve man. Ik heb niet heel veel eisen, mits je maar lief en leuk bent. Ik ben van oorsprong een Colombiaanse vrouw maar geadopteerd op mijn 4e jaar. Ik heb sinds een paar jaren goed contact met mijn biologische moeder. Heb daar ook nog 3 zussen en 2 broers. Hier waar ik ben opgegroeid verder nog 2 broers en 1 zus. Ik ben werkzaam op een basisschool als lerares. En als de grote vakantie aanbreekt wil ik jou ook meenemen naar Colombia. Voor hier, zoek een relatie, genegenheid, gewoon een leuk iemand. Ben jij toe aan een leuke vrouw, lief, romantisch en nog veel meer, dan moet je zeker reageren.

Dikke kus van mij Conchita (tot snel)

  • 1 / 6
  • 2 / 6
  • 3 / 6
  • 4 / 6
  • 5 / 6
  • 6 / 6

Is er plek voor een Colombiaanse

💥CONTACTEN💥