Jij Zorgzaam En Gewoon Lief?

Jij Zorgzaam En Gewoon Lief?

Ik ben zoals ze het zeggen een geluksvogel oftewel ik heb een engeltje op mijn schouder gehad. In het begin was ik er helemaal niet zo blij mee dat ik het overleeft heb, maar nu begin ik het leven weer te zien waarvoor het bedoeld is. 4 jaar geleden heb ik een hersenvliesontsteking gehad waarbij ze mij letterlijk uit de dood hebben getrokken. Door meervoudige operaties en meerdere revalidatie ben ik min of meer weer redelijk mezelf geworden. Mijn vorige relatie heeft me toen der tijd in de steek gelaten omdat ie het allemaal niet meer zag zitten en hij niet het geduld kon opbrengen om op mij te wachten tot ik klaar was met alles. Kortom het was voor mij geen echte liefde. Nu ben ik er weer aan toe en zie alles weer van de zonnige kant. Het lijkt me leuk een man te leren kennen die mij accepteert zoals ik ben en dat wil niet zeggen dat ik niks meer kan hoor. Ik heb alleen een aantal kleine beperkingen maar daar merk je als buitenstaander niks van. Ben jij een lieve zorgzame en ook nog eens spontaan, dan wil ik graag eens van je horen en dan zien we wel waar we eindigen. Veel liefs Ineke

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥