Kijk Jij Ook Naar Het Innerlijk Van Een Dame?

Ja misschien een rare vraag. Maar ik zoek een liefde een echte liefde die niet alleen maar naar de buitenkant kijkt. Ik ben zoveel meer dan alleen die buitenkant. Heb echt geen rotkarakter maar zo maandelijks kan ik wel eens een trutje zijn haha. Ik doe belangrijk werk vandaar ook dat ik elke dag heel netjes eruit moet zien. Uiteraard ook wel eens in de weekenden maar thuis ben ik gewoon Maria van 29 jaar haha. Ook wel eens in een joggingoutfit hoor. Ik zoek een man die niet jonger is dan 20 en niet ouder is dan 60. Hoeft niet geheel knap te zijn maar het totaalplaatje moet wel kloppen. Beetje hetzelfde als wat ik zoek. Mooi innerlijk met een mooi krokant laagje hihi.

Heb je zin om dan samen met mij wat te gaan drinken hier in Amsterdam of waar je zelf vandaan komt? Lijkt me erg leuk
Liefs Maria

  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Kijk jij ook naar het innerlijk

💥CONTACTEN💥