Hoi hoi,

 

Ik ben Isabella, 34 jaar, en kom uit Zaandam.

Mijn werk houd me lekker bezig, en ik hou ervan om uit te gaan, lekker uit eten, op stap, een cafeetje of gewoon lekker bij vriendinnen. Ik probeer zeker 3 keer per week naar de sportschool te gaan en geniet daar zeker van, heb daarna voor de rest van de dag een goed humeur.

Ik vind het heerlijk om mij lekker op te doffen voor een avondje uit, maar kan ook prima in mijn jogging broek voor de tv hangen. Ik ben geen supermodel en heb wat extra kilootjes. Ik hoop dat je voorbij de kilootjes kunt kijken en zien dat ik heel wat te bieden heb. Ik sta lekker in het leven, heb een geweldige familie en leuke vrienden en heb financieel niks te klagen, maar ik mis gewoon die ene persoon om alles compleet te maken.

Ik heb geen haast en wil ook niet te snel, maar zoek wel die ene speciale. Een leuke vriendschap zeg ik natuurlijk ook geen nee tegen. Maar wil nu gewoon die ene persoon leren kennen, die ik nog niet gevonden heb.

Even wat snelle willekeurige feitjes over mij: Ik heb aan tattoo, ik hou van indisch en thais eten, ik heb eens een auto gewonnen, ik heb een tong piercing en kan heel hoog schoppen, en daar jok ik niet over.

Wil je mij beter leren kennen, en kijk jij wel verder dan de meeste mannen, dan hoor ik graag wat van je.

 

Liefs Isabella

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply