Kom Je Kennis Maken Met Deze Leuke Meid?

Hallo. Ja nu moet ik iets over mezelf zeggen. Ik ben een leuke meid 31 jaar jong en kom uit Drachten. Ik vond het altijd wel best vrijgezel zijn. Maar nu begint het toch te kriebelen. Mijn vriendinnen maken altijd tijd voor mij maar zijn nu echt stuk voor stuk getrouwd en hebben kinderen of krijgen ze. Ik wil hun niet altijd tot last zijn. En stiekem ben ik toch wel een beetje jaloers. Ik wil ook een gezinnetje, een maatje voor het leven. Het echte huisje boompje beestje. Daarom ga ik de uitdaging aan. Heb niet heel veel wensen qua man. Leuk, zorgzaam en vooral lief. Leeftijd, tja het is maar een nummer. Ik werk op de middelbare school als lerares Biologie en heb nog veel hobby’s. Vindt jij het leuk om deze samen met mij te delen en zoek je hetzelfde als ik? Spreek me dan snel aan en wie weet drinken wij binnenkort een lekker drankje op mijn kosten. Heel veel liefs Nelle

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Kom je kennis maken met deze

💥CONTACTEN💥