Laat Je Een Lief Berichtje Achter Bij Mij?

Laat Je Een Lief Berichtje Achter Bij Mij?

Hallo daar! Ik zal proberen kort wat over mijzelf te vertellen, in de hoop dat ik jouw interesse wek. Dit is voor mij allemaal nieuw en erg spannend. 6 jaar geleden ben ik mijn partner verloren. En sinds die dag heb ik nooit meer een date gehad. Mijn kinderen begonnen er enige tijd geleden over, dat ik ook weer gelukkig mag zijn. En uiteraard hebben zij gelijk! Ik ben een spontane, gezellige en zorgzame vrouw, die een maatje zoekt. De afgelopen 6 jaar vlogen voorbij en nu mis ik de warmte van een lieve man om mij heen. Het leven is veel te kort om niet van te genieten! Dus ben jij die lieve man, die er ook weer aan toe is om iets moois op te bouwen? Ik hoop dat ik jou aanspreek. Laat je dan een lief berichtje achter bij mij?

Liefs, Samantha

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥