Laat Jij Mijn Hart Op Hol Slaan?

Hey ik ben Agnes, ben 28 jaar en woon in Lelystad. Jaren heb ik gedacht de man van mijn dromen gevonden te hebben, tot de dag ik hem betrapte met een ander. Tranen heb ik gelaten, moeite heb ik gedaan hem weer voor me terug te winnen. Maar mijn tranen zijn op, mijn hart is gebroken en langzaam raakt het vuur toch uitgedoofd. Maar hieruit heb ik echt mijn les wel geleerd, ik moet niet vechten tegen een muur waar geen deur meer is die ooit meer open zal gaan. Een moeilijke tijd is verstreken, een tijd waar in ik jou misschien wel had kunnen leren kennen. Dus weg met het verleden, de spons over al die pijn , ik wil mijn hart weer openstellen en hopelijk kan ik hier het geluk weer vinden. Wil jij samen met mij een nieuwe toekomst opbouwen zodat we samen gelukkig kunnen worden, laat je het mij dan weten?

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥