Leuke Vrouw Zoekt Iemand Voor Een Liefdevolle Relatie

Met mijn 44 jaar vind ik mij zelf nog veel te jong om alleen door het leven te gaan.
En dat gaat binnenkort wel gebeuren want mijn dochter gaat samenwonen met haar vriend.
Ik gun haar alle geluk van de wereld maar ik merk nu ook dat ik toe ben aan een nieuwe relatie.
Ik ben tot het besef gekomen dat ik heel slecht tegen het alleen zijn kan, ik wil iemand om mij heen hebben waar ik voor mag zorgen, waar ik leuke dingen mee kan doen, waar ik knus mee op de bank kan zitten ’s avonds, die met Sharda en mij gaat wandelen, die er voor mij is wanneer ik een luisterend oor nodig heb en waar ik voor klaar mag staan als hij daar behoefte aan heeft. Kortom, ik mis een lieve vriend, een maatje.
Voel jij jou aangesproken en zou jij mij beter willen leren kennen laat dan een bericht achter en ik neem contact met jou op.

Lieve groetjes, Annemarie

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥