Maagdelijkheid

Maagdelijkheid

Ik ben een maagd, het is echt gênant, ik ben 22 jaar oud. Wil een ervaren volwassen man ontmoeten die mijn maagdelijkheid op een zachte manier kent. Je moet me ook alles leren wat je kunt, ik ben een goede en gemakkelijke leerling, geloof me ;-). Ik probeer mijn eigen lichaam te leren kennen en mezelf elke dag aan te raken, het is fijn. Ik kan me alleen maar voorstellen hoe fijn het zou zijn als een oudere man mijn lichaam zou strelen. Mijn kutje wordt al nat als ik er alleen al aan denk en het stroomt echt lekker als ik er aan denk dat er eentje me penetreert. Een aderharde oude pik die langzaam in mijn natte . Zal dit binnenkort werkelijkheid worden? Ik hoop hoop hoop!!!!!

Al mijn vriendinnen hebben seks gehad, alleen ik ben nog maagd en dat is, zoals ik al zei, gênant deluxe. Dan wil ik echt neuken, maar de eerste keer moet speciaal zijn en dat is deels de reden waarom ik nog steeds geen seks heb gehad. Ik denk niet dat jongens van mijn eigen leeftijd het rustig aan kunnen doen en ze zijn ook niet erg goed in neuken. Dus daarom denk ik dat het beter is dat een oudere man het de eerste keer met me doet. Je moet het op mijn tempo doen, langzaam en zachtjes, je moet me lang strelen voordat je je oude pik in mijn jonge kutje kunt stoppen.

Ik wil dat we een paar keer afspreken zodat je me alles kunt leren wat je weet. Je zult mijn seksleraar zijn en je zult me naar de hemel brengen, is dat wat je wilt? Hoe oud je bent, is niet zo belangrijk maar boven de 30 en je moet fris, schoon en ervaren zijn. De vraag is of je hier bent en of je kleine mij wilt ontmoeten?