Mag Ik Bij Jou Mezelf Zijn?

Mag Ik Bij Jou Mezelf Zijn?

Hallo, ik ben Manon. Een rustige vrouw met een verleden, maar die hebben de meeste mensen rond mijn leeftijd denk ik. Ik ben 40 jaar en woon in Blaricum. Ik ben zeer levenslustig en ben getrouwd geweest maar heb nu al een aantal maanden de officiële scheiding achter de rug. De nodige downs heb ik wel gehad en ben nu op zoek naar een fijne man om lekker mezelf bij te zijn. Die mij weer vrouw kan laten voelen en zijn hart op de juiste plaats heeft. Iemand die mij laat merken dat het ook anders kan. Ik heb zelf geen kinderen, maar ik heb er geen problemen mee als jij die wel hebt. Ben jij die man? Met geduld en ook met humor? Die ook in eerste instantie gewoon lekker samen wil zijn en van daaruit wil verder bouwen aan een fijn contact, dan hoor ik graag van jou.

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥