Mooie Glimlach Gezocht.

Mooie Glimlach Gezocht.

Wat leuk dat jij de moeite neemt om mijn advertentie te lezen. Mijn naam is Marijke en ik heb mijn eigen tandartspraktijk. In 2000 heb ik mijn praktijk geopend. Dit was een heel feestelijk gebeuren. In het begin heb ik het heel erg druk gehad en heb ik weinig tijd gehad om aan mijn prive toekomst te bouwen. Vlak voordat mijn praktijk realiteit werd heeft mijn man een dodelijk ongeluk gehad. De tijden zijn verschrikkelijk geweest.  De praktijk moest draaien wat heel fijn was maar aan de andere kant moest ik ook een uitvaart regelen en mijn verdriet verwerken. Ik ben een tijd op de vlucht geweest voor mijn gevoelens maar 2 jaar geleden ben ik de confrontatie aan gegaan met mijzelf. Ik kan nu in de spiegel kijken naar mijzelf en zeggen dat ik oprecht klaar ben voor een nieuwe stap in mijn leven. Alle zaakjes heb ik goed op orde. Ik mis alleen nog een man voor de mooie en liefdevolle dingen in het leven.

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Mooie glimlach gezocht.

💥CONTACTEN💥