Hoi mannen,

 

Ik ben een man van 44 en opzoek naar een kleine of liefst een grote groep mannen tot de max van 8 man die goed hard kunnen bitchslappen. Wil graag een keer ervaren, de pijn voelen en ontdekken, hoe het voelt om hard afgeslagen te worden. Mijn beide wangen moge gerust heel super dik en blauw gemept worden, dat ik daar flinke opgezwollen wangen aan overhou. Zonder genade.

Liefst uit de omgeving van Den bosch/Waalwijk of binnen een straal van ongeveer 35 km.  

Ik kan niet ontvangen, wel verplaatsen. We zouden bijvoorbeeld ergens kunnen afspreken op een afgelegen plek/locatie waar anderen geen getuigen van kunnen zijn en waar jullie ongestoord vrij spel hebben of kom zelf met een andere altenatief.

Zoek geen seks. En jullie bepalen zelf hoelang het afslaan duurt, als het maar goed gebeurt. Vanaf een halfuur t/m oneindige uren.

 

Alles gebeurd geheel voor mijn eigen verantwoordelijkheid en ik doe geen aangifte voor mishandeling!!

Dit is géén nep advertentie en ben echt serieus opzoek

 

Stuur of bel mij voor meer info of voor een afspraak.

Website tiphttp://www.appmetmij.nl/ – Voor liefde,vriendschap of relatie

Website tiphttp://www.appmetmij.nl/ – Singles zoeken serieuze relatie

Website tipWhatsapp dating

Website tipOp zoek naar een flirt?

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply