HIER! Moet je niet wezen als je de perfecte vrouw zoekt…Wel als je een leuke, humorvolle, positieve, hardwerkende en redelijk nieuwsgierige vrouw zoekt. En dan belanden we bij de reden waarom ik hier rond kijk.
Ik hoef niet op stel en sprong een nieuwe relatie, en trouwringen vind ik in de regel maar lelijke dingen
Maar mocht de ware Jacob zich aandienen, in een ontzettend gelukkig geval van toeval, dan hoop ik dat het een man is met humor, en een positieve instelling. Een man die iedereen in zijn waarde laat en het vermogen heeft tot relativeren. Ik vind het persoonlijk leuk om dingen samen te ondernemen en om te reizen, maar ik vind het ook leuk om een gezellig avondje op de bank door te brengen met zijn tweeën of met vrienden, wijntje en een kaasje erbij. Graag met foto…vanwege die nieuwsgierigheid hè.
Stuur me een berichtje als jij ook nieuwsgierig bent aangelegd

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply