Positief, Lief, Humor En Gezellig. Ben Jij Dat?

Positief, Lief, Humor En Gezellig. Ben Jij Dat?

Hey jij daar.Ja ook ik zet maar eens de stap om hier te kijken of ik jou kan vinden. Wie ik ben? Ik ben Yana en werk als visagiste en groei goed door in mijn vak.Eigenlijk heb ik alles wat mijn hartje begeren kan. Appartementje , werk en positieve instelling voor de toekomst. Ik ben helaas nog alleen dus ja ,nu heerlijk aan het kijken of ik dit alles mag gaan delen met een leuke man aan mijn zijde. Wat ik verwacht? Eigenlijk niks. Althans gewoon iemand die lekker zichzelf is en humor weet te waarderen. Wel dat je ook positief naar de toekomst kijkt.
Maar ja hoe komen we daar dan achter? Wat dacht je van een dagje samen er op uit? Drankje doen of hapje eten. Kijken of we er hetzelfde instaan. En hoe dat mag jij bepalen! Liefs Yana

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Positief, lief, humor en gezellig. Ben

💥CONTACTEN💥