Samen Ervoor Gaan??

Samen Ervoor Gaan??

Hoihoi,

Lastige beslissing om via hier een lieve en geweldige man te vinden.
Maar de tijd is aangebroken dat ik ook echt weer geluk in het leven mag vinden.
Ben nu ondertussen alweer 7 jaar gescheiden, en nu erg gelukkig samen met mijn 2 geweldige jongens. Maar wij zouden het heerlijk vinden dat er ook een echte man in ons leven is! Dat we samen kunnen genieten, en samen alle mooie momenten mogen mee maken. De kinderen missen ook iets in huis, die komen niet meer bij hun echte vader. Voor hun zou het ook fijn zijn dat er een lieve bonus papa zou zijn!
En natuurlijk voor mij een geweldige lieve man! Wij hopen samen dat ik via hier iemand mag leren kennen. En we hopen dat diegene lief, betrouwbaar is en ook wel tegen een geintje kan.. Ik wacht er met alle liefde op..
Laat iets van je horen?

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥