Samen Mooie Momenten Delen?

Samen Mooie Momenten Delen?

Hallo!
Mijn naam is Jaimy en ik ben 29 jaar!
Nu ik eindelijk klaar ben met mijn opleiding heb ik eindelijk tijd om voor de rest te gaan genieten van het mooie leven.
Nu ik binnenkort mijn eigen salon open tot mijn eigen kapsalon! Is het dan toch niet veel mooier om die momenten mogen te delen met een lieve vent. Ik wil een lieve schat die eerlijk is en erg betrouwbaar! Ben je iets ouder? Vind ik dat zeker geen probleem.
Als je er maar achter staat dat ik ook veel tijd de aankomende jaren in mijn salon moet steken! Maar heb zeker veel vrije momenten om samen te kunnen genieten!
Hoop dat ik via deze weg een leuke jongen/man mag ontmoeten, waar we nog ons hele leven samen mooie momenten mogen mee maken!

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Samen mooie momenten delen?

💥CONTACTEN💥