Seksuologen

Seksuologen

Hoi, ik ben een jonge lieve meid die een seksleraar wil en nodig heeft. Een oudere man die ervaren is en mij kan leren neuken, pijpen en het lekker maken voor de man. Ik ben zelf 19 en ik wil dat je het liefst boven de dertig bent, het liefst ouder, hoe meer ervaring hoe beter. Bij mij moet je het rustig aan doen, ik ben niet zo ervaren, maar heb wel drie keer geneukt. Maar dan met jongens van mijn eigen leeftijd, dat was niet zo erg al zeg ik het zelf, ik denk dat je het wel snapt. Zonder ervaring moet je het uitproberen en dat pakt niet goed uit. De man spoot vrijwel meteen en ik kon het niet bijhouden, dus het was niet goed voor me.

Daarom wil ik een oudere man ontmoeten die me alles kan leren wat je weet over seks. Tegelijkertijd doe je het rustig aan zodat ik de tijd heb en ook kan genieten. Die van jou is aderig en lekker en als je veel spuit is dat goed. Sperma is iets wat ik heel lekker vind en ik wil leren hoe ik een pik moet pijpen zodat ik heerlijk sperma kan opslurpen. Misschien is het niet zo gewoon voor jonge meisjes om van sperma te houden, mijn vriendinnen doen het niet. Maar ik wel en ik hoop je af te zuigen.

Ik ben vrij dun en heb hele kleine borsten, ik hoop dat je ze mooi vindt! Ik wil grote borsten, maar die heb ik niet, maar misschien groeien ze nog een beetje, ik ben nog best jong. Wil jij mijn seksleraar zijn, ik ben een jonge geile meid die behoefte heeft aan een oudere man die mij goed kan neuken. Puzzzzz.