Spontane En Vrolijke Man Gezocht

Spontane En Vrolijke Man Gezocht

Ik ‘zoek’ een spontane en vrolijke man. Zoek even tussen aanhalingstekens, omdat ik dat best een groot woord vind. Ik hoop gewoon iemand tegen te komen, écht zoeken doe ik niet. En de kans om iemand tegen te komen is net wat groter als ik hier iets op zet, toch?
De man die ik tegen hoop te komen heeft in mijn ogen een goed gevoel voor humor, is liefdevol en zelfstandig. Zorgzaam maar tegelijkertijd ook stoer.
Is dit te veeleisend of valt het wel een beetje mee?
Ik ben zelf 44 jaar en ik vind dat leeftijd niet zoveel zegt, maar in eerste instantie zoek ik rond mijn eigen leeftijd. Ben je nou toch wat ouder of jonger maar denk je bij mij te passen, stuur me dan alsnog een berichtje.
Ik woon in Hoofddorp met mijn dochter van 15.

Als je denkt dat je in mijn plaatje past, laat je dan even wat achter? Dan zal ik je ook wat meer over mezelf vertellen.

Liefs Saskia

  • Spontane en vrolijke man gezocht (2)

Spontane en vrolijke man gezocht

💥CONTACTEN💥