Stellen zijn op zoek naar

Stellen zijn op zoek naar

Hallo, koppel zoekt koppel of een man of vrouw voor trio of viertal met partnerruil. Wij zijn zoals je begrijpt vrij flexibel en hebben graag seks met beide geslachten. Wat wij belangrijk vinden is dat we goed met elkaar kunnen opschieten en dat de chemie goed is. Geslacht maakt ons niet uit, we zijn allebei bi en gaan ervan uit dat jullie die antwoorden ook zijn. Ze heeft een sexy lichaam en een lekker kutje. Hij is redelijk goed uitgerust en we zijn allebei glad geschoren, we houden van glad en fris. Het liefst zouden we willen dat jij ook geheel of gedeeltelijk geschoren bent! We zijn allebei in de veertig en zien graag dat jij die contact met ons opneemt minimaal ouder bent dan dertig en niet ouder dan zestig.

Wat we zoeken is regelmatige seksdates en we hopen dat we ook als vrienden kunnen socializen. Maar we zullen zien, het moet op meerdere vlakken klikken, het lukt niet altijd, maar we moeten alles nemen zoals het komt. Als het zich zo ontwikkelt dat we ook vrienden worden, is dat een groot pluspunt. Voor ons is dat heel belangrijk, dan kun je socializen en komt de seks vanzelf.

Het is niet de eerste keer dat we meerdere keren seks hebben, we hebben het al een keer eerder gedaan () en dat was zo leuk. Daarom willen we het nog een keer doen en hopen dat er iemand reageert op onze sexadvertentie. Stelletjes zoeken is niet erg gebruikelijk, we denken dat de meeste stellen elkaar ontmoeten bij seksclubs en dergelijke. Wij zijn echter nog nooit naar een seksclub geweest, maar misschien zou het wel leuk zijn. Misschien kunnen we samen gaan?