Stuur Jij Mij Dan Een Leuke Berichtje?

Stuur Jij Mij Dan Een Leuke Berichtje?

Heel mijn leven heb ik hard gewerkt en dat is wat ik nu nog steeds doe. Ik heb een goedlopende eigen zaak en zou er wel mee op kunnen houden maar wat ga ik dan met al die vrije tijd doen? Ik vind het heerlijk om te werken, alleen zou ik wel wat willen minderen. Mijn kinderen kunnen de zaak al prima zelf runnen en dan zou ik tijd hebben voor andere dingen. Bijvoorbeeld voor een leuke man! Ik ben namelijk alweer 12 jaar alleen, en heb maar 1 man gehad in mijn leven. Dat is de vader van mijn kinderen. Hij wilde niet meer en hij heeft mij voor een jonger model ingeruild. Nou prima, het leven gaat door, alleen heb ik mij dus volledig op het werken gestort en niet meer op lieve, leuke mannen. Nu wil ik daar graag verandering in brengen.
Ben jij niet zo’n man die van de groene blaadjes houdt? Heb jij liever een vrouw met wat meer inhoud, een goed gesprek?Zoek jij een maatje? Dan denk ik dat we elkaar gevonden hebben!! Stuur jij mij dan een leuke berichtje?

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥