Vind Ik Hier Een Positieve Man?

Vind Ik Hier Een Positieve Man?

Ik ben een vrouw van 64 jaar. Nu 12 jaar gescheiden. Eerst vond ik het allemaal prima om mijn leven verder te leven zonder man, maar sinds een jaar mis ik het toch om me heen. Het gaat allemaal heel anders dan vroeger en hier heb ik weinig ervaring mee. Mede daardoor heb ik het voor me uit geschoven om mezelf maar “op de markt te zetten”. Nu hebben mijn kinderen me toch weten over te halen omdat zij toch ook zien dat het alleen zijn nu lang genoeg geduurd heeft.
Ik ben zorgzaam, geduldig en liefdevol. Dit zoek ik toch ook wel in een man. En iemand die positief in het leven staat. Iemand van ongeveer dezelfde leeftijd zou ook wel fijn zijn.

Met vriendelijke groet,
Ymkje

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Vind ik hier een positieve man?

💥CONTACTEN💥