Voor Wie Mag Ik Zorgen..?

Hoi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik vind dit een beetje lastig hoor, maar ik zal maar eens iets over mezelf vertellen. Wel zo handig natuurlijk haha. Nou ik ben dus Michelle, 61 en ik woon alleen met mijn kat. Ho ho, je hoeft niet bang te worden nu, ik ben geen gek kattenvrouwtje hoor hihi. Ik hou nu eenmaal van verzorgen en van knuffelen. En dan niet alleen met mijn kat hihi.
Wat ik zoek is een man die het niet erg vindt als een vrouw voor hem zorgt. Misschien gek om dat te zeggen in deze tijd van sterke en onafhankelijke vrouwen, maar ik hou er nu eenmaal van om voor een lieve man te zorgen. Begrijp me niet verkeerd, het moet natuurlijk wel van twee kanten komen haha. En het wil ook niet zeggen dat ik niet onafhankelijk ben, maar ik hou er nu eenmaal van om het iedereen naar de zin te maken.

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥