In het dagelijks leven ben ik de ware helaas nog niet tegengekomen, dus probeer ik het via deze weg. Iets wat ik eigenlijk nog nooit eerder heb gedaan. Ik ben vast niet de enige en het klinkt misschien allemaal een beetje cliché maar ik hoop dat er hier iemand is waar ik de liefde van mijn leven wel kan vinden. Ik houd van de mooie dingen in het leven. Koken doe ik graag en het liefst ook zo uitgebreid mogelijk. Gewoon een maatje waar je alles mee kunt delen en als het nodig is even lekker samen brullen, lachen of gewoon kletsen.
Ik hou van dagjes uit, weekendjes weg. Maar ook: avondjes op de bank met een goed glas gevuld met wijn en chips en een leuke film.
Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Ik ga graag naar de sauna of stap op de fiets. In dat rijtje past genieten van elkaars liefde, op elk uur van de dag. Wacht je niet te lang met een berichtje sturen?

Website tiphttp://www.appmetmij.nl/ – Singles zoeken serieuze relatie

Website tiphttp://www.appmetmij.nl/ – Voor liefde,vriendschap of relatie

Website tipWhatsapp dating

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply