Waar Moet Ik Nog Zoeken?

Waar Moet Ik Nog Zoeken?

Nou daar gaan we dan…..Ik ga het nu eens op deze manier proberen, want ik weet dat er genoeg leuke mannen of vrouwen zijn, maar in mijn buurt heb ik ze nog niet gevonden helaas. Ik zal mezelf eens voorstellen, ik heet Ilana, ik ben 39 jaar en ik kom uit Leeuwarden. Overdag ben ik werkzaam als dierenartsassistente en in de avonduren en weekenden verdien ik wat bij met mijn hobby als hondenoppas. Met mijn hobby en werk zou je haast zeggen dat ik meer dan genoeg mensen ken en dus ook meer dan genoeg kansen heb om een leuk persoon tegen het lijf te lopen. Helaas is het tegendeel waar. Het lijkt me maar niet te lukken om van één twee te maken. Hopelijk ligt mijn geluk hier hihi. Ik kan het maar proberen toch?
Spreekt mijn advertentie jou wel aan? Aarzel dan niet om me een berichtje te sturen!
Liefs, Ilana

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥