Lief, eerlijk, open, spontaan, sportief en een klein beetje maf zijn de woorden die mij kenmerken.

Ongeveer een jaar geleden is mijn vriend overleden. Hij had een vreselijke ziekte waar hij jaren tegen gevochten heeft. Helaas mocht hij de strijd niet winnen en is gegaan naar de eeuwige rust. Nu de dagen korter worden en de avonden langer, merk ik dat ik mijzelf alleen voel. Iedere avond alleen achter de televisie. Iedere avond alleen eten. Ik wil dit niet meer. Voordat mijn vriend overleed heeft hij mij uitdrukkelijk verzocht niet te lang alleen te blijven. Ik heb natuurlijk een periode van rouw en verdriet gehad maar mijn leven gaat door. Moet door zelfs. Ik wil mij graag houden aan de laatste wens van mijn vriend. Niet te lang alleen zijn.
Ik ben geen vrouw van stappen en feesten. Die tijden zijn voor mij wel geweest. Een avond uit eten, het theater bezoeken of een dag genieten in de sauna zijn voor mij de uitjes waar ik op en top van geniet. Het zou leuk zijn wanneer ik deze uitjes samen met een warme, liefdevolle en eerlijke man kan doorbrengen.
Wat kan ik nog meer over mijzelf vertellen? Ik ben sportief, mag graag een eindje hardlopen of op mijn fiets stappen. Als jij nog vragen hebt, stel ze gerust. Ik schroom niet om deze te beantwoorden.

Groetjes,
Annemarie

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply