Wat Denk Je Van Samen Een Biertje Tappen?

Wat Denk Je Van Samen Een Biertje Tappen?

Ik weet niet zo goed hoe ik moet beginnen want dit heb ik nog niet eerder gedaan. Alles gaat tegenwoordig via de social media en op de ouderwetse manier kwam ik maar niet die ene leuke vent tegen die mij accepteert zoals ik ben. Eerst zeggen ze van wel maar daarna blijkt toch van niet. Ik werk in een bar en treed ook wel eens op als zangeres. Ik ben veel in de avond en nacht weg en kom verschillende mannen tegen in mijn beroep. Maar dat is mijn werk. Dat hou ik gescheiden. Denk jij dat je een man bent die hier tegenop gewassen is en mij kan accepteren zoals ik ben en in wat ik doe? Stuur me dan snel een berichtje. Want ik mis het samenzijn wel enorm, leuke dingen ondernemen. Liefs, Christa

 

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥