Welke Man Durft Een Vadertaak Aan?

Hoi allemaal ik weet niet zo goed of ik hier kan vinden wat ik zoek, maar ik probeer het gewoon. Ik ben 4 maanden geleden mijn man verloren tijdens een bedrijfsongeval waar ik het heel erg zwaar mee heb gehad. Ik heb in die tijd in een roes geleefd niks door gehad, tot ik mij ineens bedacht dat ik al die tijd mijn maandelijkse periode niet had gehad. Ik dacht in eerste instantie dat het door de stress en het verdriet kwam, maar ik deed toch voor de zekerheid een test. Uiteindelijk blijk ik dus zwanger van hem te zijn het enige wat ik nog van hem heb. Ik ben nu bijna 5 maanden. Ik heb nooit kunnen vermoeden dat mijn leven zo zou verlopen maar heb het redelijk op de rit nu. Aangezien ik mijn kindje graag een vader zou willen geven ben ik hier op zoek naar iemand die met mij een relatie op zou willen bouwen, maar die ook de zware taak op zich zou kunnen nemen om een vader te zijn voor mijn kleine. Wie kan deze zware taak aan? Heel veel liefs Sophie

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥