Wie Heeft Er Echte Liefde Voor Deze Boerin?

Ik ben Getsje, een lieve boerin die er inmiddels alweer 6 jaar alleen voor staat. Mijn man is alweer 6 jaar overleden ten gevolge van een hartstilstand. Dit was een zeer zwaar verlies. Maar aangezien wij een boerderij hadden moest ik mezelf wel overeind houden. Ik probeer alles maar het is nu ook een beetje tijd geworden voor mezelf. Dus was zoek ik, deze boerin zoekt een nieuwe liefde maar ook iemand die met haar de toekomst wil voortzetten. Met of zonder de dieren van de boerderij. Liefst met maar een boer is tegenwoordig moeilijk te vinden en laat staan ook nog die mij wat liefde wil geven. De liefde komt dus op de eerste plaats, de rest zien we wel. Wie wil er een kopje koffie gaan drinken met deze boerin? Ik ben 56 jaar, ja jong nog en woon dus in Friesland. Doe dit zonder media, maar eigenlijk had ik zo aan een programma mee kunnen doen. Maar ik ben dan wel weer erg serieus in het vinden van een echte man die ook liefde wil geven.

Hele dikke tüt Getsje

  • 1 / 2
  • 2 / 2

Wie heeft er echte liefde voor

💥CONTACTEN💥