Hoi,

Een aantal jaren geleden ben ik geëmigreerd naar Nederland. Het was altijd al een droom van mij om hier heen te mogen komen en om eerlijk te zijn is het nog mooier als in mijn dromen. Ik ben geboren in de Oekraïne maar dat haalt het lang niet bij dit land. Hier waren en zijn veel meer mogelijkheden voor mijn toekomst. Met mijn toekomst ben ik nog vol op bezig maar ik zou zo graag meer mensen willen leren kennen. Ik ben nogal wat verlegen aangelegd daardoor vind ik het in het dagelijkse leven moeilijk om iemand aan te spreken. Door het plaatsen van deze advertentie hoop ik een leuk contact te kunnen vinden voor een leuke vriendschap/relatie en natuurlijk zien we wel waar het schip zal stranden. Ben jij een leuke man die het wel ziet zitten om met mij in contact te komen, dan hoor ik graag van je.

Veel liefs Anna

Foto 1 / 1

đź’ĄCONTACTENđź’Ą

Leave a Reply