Wil mij weer helemaal vrouw kunnen voelen in alle opzichten.

Wil mij weer helemaal vrouw kunnen voelen in alle opzichten.

Bestaan er eigenlijk nog wel mannen die een vrouw zich weer vrouw kunnen laten voelen? Na een ellendige tijd met mijn ex ben ik nu weer opzoek naar een leuke vent. Eentje die ook wel van aanpakken weet, ik ben niet zo zeer direct op zoek naar een vaste relatie vriendschap kan natuurlijk ook.

Ik ben April een leuke spontane meid en woon in Limburg, ik woon hier nog niet zo heel erg lang, mij ouders zijn sinds kort uit elkaar gegaan en ben daarom ook maar op mij zelf gaan wonen. Werk nu een klein half jaartje als bloemiste, een erg leuk en creatief beroep. Dus ja ik hou van bloemen.

Ik sport regelmatig om een lekker strak figuurtje houden, zoals je wel kan zien op de foto, naast het sporten in de sportschool doe ik ook graag aan sporten in de slaapkamer haha.

Nu bedenk ik mij wil je dit allemaal wel weten, nou zo niet helaas dan weet je het allemaal maar vast haha.

Zoals ik al zei, ik sport ik regelmatig, maar niet alleen in de sportschool. Dat doe ik ook wel graag in de slaapkamer, badkamer of mijn woonkamertje, maar alleen is ook maar alleen he! Ben daarom ook op zoek naar iemand die ook graag “sport”, als je begrijp wat ik bedoel! Wat ik zal zei hoef niet zo zeer gelijk een vaste relatie hoor, maar wat niet is kan altijd komen natuurlijk.

Nou ik hoop dan snel iets van je te horen.

💥CONTACTEN🎇