Zie Jij Dit Avontuur Met Mij Zitten?

Zie Jij Dit Avontuur Met Mij Zitten?

Mijn naam is Christina, ik ben op zeer jonge leeftijd getrouwd, ook kinderen gekregen, en ook op jonge leeftijd helaas weduwe geworden. Nadat mijn kinderen zijn gaan studeren en het huis uit gingen ben ik gaan leven. Ben opnieuw gaan studeren en met trots kan ik zeggen dat ik mijn studie afgerond heb. Ik ben pas op latere leeftijd begonnen met werken. Mijn kinderen zeggen wel eens, mam je bent aan je tweede jeugd begonnen. Maar wat is een tweede jeugd zonder een leuke man? Ik ben avontuurlijk, hou ervan om nieuwe dingen te ontdekken, dingen van de wereld te zien. Maar ik kan het ook zalig vinden om met een lekker glas wijn op de bank te zitten en een leuke film te kijken. Kan jij je vinden in dit alles? Schrijf mij dan, en wie weet gaan wij wel samen beginnen aan onze tweede of misschien wel derde jeugd.
Liefs Christina

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥