Zie Jij Het Zitten Met Mij Samen?

Zie Jij Het Zitten Met Mij Samen?

Hey hier ben ik dan! Mijn naam is Evelien, ik ben vrijgezel en ik werk als instructrice bij een sportschool. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt, ik ben dus enorm sportief en pas daar ook mijn voeding op aan. Ik ben een echt buitenmens en iemand die bijna elke dag vroeg uit de veren is. Van mij hoef je echt niet sportief en slank te zijn, als je maar lekker kan genieten van het leven en dat dan het liefste met een leuke vrouw doet! En natuurlijk eet ik ook graag een lekker hapje, maak je geen zorgen haha. De meeste mannen schrikken altijd een beetje als ik vertel dat ik in de sportschool werk, maar geloof me, ik kan ook lekker snaaien hoor hihi. Spreek ik jou aan? Dan hoop ik iets te horen! Liefs, Evelien

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥