Ik ben Monique ik ben 58 jaar en ben op zoek naar een leuke man. Ik ben misschien niet een van de jongste meer maar kan nog wel een paar jaar mee 😉 Ik ben dus opzoek naar een man die net als ik niet achter de geraniums wil zitten en er op uit wil en gaan genieten van het leven. Ik ben gescheiden en heb ook een volwassen zoon die uit huis woont. Ik heb het nodige in mijn huwelijk meegemaakt en ben daardoor niet op mijn mondje gevallen. Maar dat neemt niet weg dat ik ook een stuk liefde en aandacht zoek, maar een goede relatie vinden wordt met deze leeftijd toch steeds lastiger. Leeftijd vind ik niet zo heel belangrijk, als je elkaar maar voldoende te vertellen hebt en je elkaar goed ligt. Kinderen zijn ook geen probleem (noch inwonend of uitwonend) en qua uiterlijk hoef je ook geen George Clooney te zijn haha. Zoek gewoon een man die nog in liefde geloven wil. Liefs Monique

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥

Leave a Reply