Hoihoi! Ik ben Laura, 49 jaar uit Utrecht en ik ben gek op dieren, die beestjes hebben al van kinds af aan een speciaal plekje in mijn hart. Ik ben dan ook een echte dierenvriend, vroeger ging ik al wandelen met de honden uit de buurt, of ging ik oppassen bij de kater waarvan het baasje op vakantie ging. Nog altijd heb ik die liefde en help ik dus ook bij verschillende asielcentra. Ik ben er graag mee bezig en trek er graag op uit met een forse wandeling bijvoorbeeld. Ik zoek dan ook iemand die net als ik een hart heeft voor dieren en hier samen met mij veel tijd in wilt steken. Natuurlijk moet er ook nog wel tijd overblijven voor elkaar, om eens zonder de dieren iets leuks te doen. En dan ga ik graag lekker samen naar de bioscoop, een reisje maken, samen uit eten. Ben jij diegene die ik zoek, laat dan van je horen. Kusjes van Laura

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥

Leave a Reply