Zoek Jij Ook Een Vaste Relatie?

Zoek Jij Ook Een Vaste Relatie?

Hoi, ik ben Noa! En ik ben 32 jaar! Ik ben fotomodel en daarmee ben ik behoorlijk druk geweest, niks anders was meer belangrijk voor mij. Na een heel erg goed gesprek met mijn ouders heb ik besloten dat er ook meer in het leven is dan alleen maar werk.
Mijn ouders vonden dat ik er echt teveel mee bezig was, maar hier word ik gelukkig van en is echt mijn passie! Maar ik heb na zitten denken en ze hebben toch echt wel gelijk. Maar ik ben alleen, ik woon alleen dus dan heb je ook geen reden om naar huis te gaan voor iemand. Nu ik er anders over denk ben ik er wel aan toe om een lieve man te leren kennen. Maar die wel kan accepteren dat ik fotomodel ben. En dat dit echt wel mijn passie is en dat ik zoiets echt niet op ga geven.
Ben jij een man die het ook leuk vind om samen leuke dingen te doen? En die het ook fijn vind om thuis te komen in een warm huis, waar je samen een mooi leven op kan bouwen? Dan hoor ik graag van je!
Liefs en groetjes van, Noa.

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥