Zou Je Het Leuk Vinden Om Mij Beter Te Leren Kennen?

Zou Je Het Leuk Vinden Om Mij Beter Te Leren Kennen?

Prijs: Niet van toepassing

Hallo, mijn naam is Lonneke en ik ben 46 jaar oud. Ik heb een lieve dochter van 16 jaar, haar naam is Noé. Ik ben nu zelf alweer een lange tijd alleen, veel aandacht aan mijn dochter geschonken, maar nu wordt het ook wel tijd dat ik zelf ook wat geluk in mijn leven zoek, alleen dan in de vorm van een leuke man want mijn dochter maakt me natuurlijk ook gelukkig. Mijn dochter zegt altijd, mama jij moet ook een lieve man vinden om mee samen te zijn! Dan smelt je hart natuurlijk heel snel. Ben niet iemand die zo op een man af stapt, vandaar dat ik het op deze manier ga proberen. Zou je het leuk vinden om mij beter te leren kennen? Dan hoop ik dat ik snel een reactie van je krijg! Liefs van Lonneke

PS: Ja ik ben serieus grijs, je houdt ervan of niet, hihi!

 

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥