Zullen Wij Samen Dromen Uit Laten Komen?

Hoihoi, ik ben Aukje, 19 jaar en op zoek naar een leuke man om samen mijn dromen mee uit te laten komen. En niet alleen die dromen hoor, maar ik wil ook gewoon genieten van de mooie dingen in het leven. Wat ik op mijn bucketlist heb staan: Parachute springen of skydiven, naar Noorwegen voor avontuur, een duikbrevet halen en er flink gebruik van maken? Dit zijn mijn ‘grootse’ plannen voor ooit in de toekomst, net als een keer een echt bounty-eiland opzoeken en gitaar leren spelen. 🙂 In de tussentijd ga ik, net als vele anderen hier, graag op stap met vriendinnen voor een concert, terrasje of kroeg. Muziek is belangrijk voor me en bepaald s’ morgens al hoe ik de dag door ga brengen; af en toe een festival vind ik ook heerlijk. Ben spontaan, ongeduldig, zorgzaam, optimistisch, eerlijk, soms wat naief en vaak direct., maar je weet wel wat je aan mijn hebt! Ben jij ook zo’n ondernemend type en heb je en flinke dosis nuchtere humor? Stuur mij een leuk berichtje en is dat het begin van heel iets moois ! Lieve groetjes, Aukje

Foto 1 / 1

💥CONTACTEN💥