Gebrek aan seks

Gebrek aan seks

Hoi! Ik ben iemand die geen mooi uiterlijk heeft en ik heb geen seks. Een man ontmoeten is niet zo makkelijk voor mij, deels ben ik alleen en deels durf ik geen interesse te tonen. Gewoon omdat ik weet dat ik meestal afgewezen word omdat ik geen mooie vrouw ben en dat is een beetje triest. Nu ben ik al heel lang alleen en ik kan me nauwelijks herinneren wanneer ik voor het laatst seks heb gehad. Ik voel me er natuurlijk niet goed bij en nu heb ik mezelf bij elkaar geraapt en ga ik kijken of ik een man kan vinden om af en toe mee af te spreken. Nu is het nog maar de vraag of ik wel antwoorden krijg. Maar ik moet het in ieder geval proberen en het een kans geven.

Nu moet je niet denken dat ik op zoek ben naar een vaste partner. Nee, dat is niet het geval, hoewel ik geen nee zou zeggen als dat het geval was. Maar ik heb echt behoefte aan nabijheid, knuffels en natuurlijk ook seks. Als je denkt dat ik goed genoeg ben, kun je contact met me opnemen en kunnen we praten en kijken of we elkaar in het echt willen ontmoeten. Als je niet wilt afspreken, begrijp ik je volledig, daar is geen twijfel over mogelijk. En natuurlijk stel ik geen eisen aan jou en hoe je eruit ziet, misschien kunnen wij lelijke mensen wel een leuke tijd hebben samen! Uitgerekend ik weet dat uiterlijk niet het belangrijkste is. Maar we moeten wel chemie hebben, anders werkt het niet, zelfs ik kan nee zeggen als ik me niet tot je aangetrokken voel.

Als persoon ben ik heel aardig, te aardig soms, dan ben ik ook heel rustig. Zo moet je zijn, vind ik! Je bent jezelf en doet niet alsof. Klopt het dat je ook seks mist?

.