Singeltjej

Singeltjej

Hoi, ik ben een 34-jarige single girl die al heel lang single is, te lang, ik mis een man aan mijn zijde. Ik ben langzaamaan op zoek gegaan naar liefde, maar het is niet makkelijk. Ten eerste vind ik het moeilijk om verliefd te worden en ten tweede hebben de meeste mensen van mijn leeftijd het al druk. Er valt dus niet veel te kiezen, maar ik geef niet zo snel op. Nu is dit misschien niet de ultieme plek om op zoek te gaan naar liefde. Maar je weet maar nooit, opeens gebeurt het, misschien hier, misschien ergens anders, wie leeft zal het zien!

Ik wil saamhorigheid en ik wil liefde en een geweldig seksleven. Hand in hand door de stad lopen, gezellige uitjes, samen op vakantie en alles wat je nog meer doet als je met z’n tweeën bent. Ik zal eerlijk zijn, een van de redenen waarom ik hier een persoonlijke advertentie schrijf op . Het is eigenlijk omdat seks voor mij iets is dat heel belangrijk is in een relatie. Als seks niet werkt, dan werkt al het andere ook niet. Ik hou van zachte seks, lang voorspel en veel nabijheid, maar ook . soms hard neuken. Dan heb ik een grote nieuwsgierigheid om nieuwe dingen te ontdekken in bed, dus dat wil ik doen, wil jij dat ook?

Is er een leuke man in dit lange land die met mij, een single meisje, wil daten en kijken wat het kan geven? We moeten ergens beginnen, dus waarom niet met een afspraakje, helemaal zonder verwachtingen. Laten we de dingen gewoon nemen zoals ze komen en genieten van het moment. Je bent van mijn leeftijd, plus of min een paar jaar kan best, je hebt geen slepende exen. En je bent een ordelijk persoon zonder veel problemen. Knuffels!