Geheime minnares

Hallo alle mannen die getrouwd zijn en een geheime minnaar willen, hier ben ik. Ik weet uit ervaring dat een huwelijk na een aantal jaren uit elkaar valt, ik ben zelf getrouwd geweest, maar niet zo lang. En ik ben vrij jong, pas 32 jaar, maar ik geniet ervan om single te zijn. Daarom wil ik een knappe getrouwde man ontmoeten die samen met mij leuke momenten wil beleven. Leuke seks zonder eisen en moetjes, we moeten gewoon genieten van het leven en wat het ons te geven heeft. Je leeft maar één keer en vandaag komt nooit meer terug, zo is het nu eenmaal.

Als jij een man bent die veel reist voor zijn werk, dan ga ik graag met je mee. Voor zover ik kan, regel ik mijn werk vrijwel zelf, zodat ik continu verlof kan krijgen. Er zijn verschillende redenen waarom ik met een getrouwde man wil vrijen. Een daarvan is dat ik geen relatie wil, ik ben zo gelukkig zoals mijn leven is. Dan is er ook nog de spanning als de ene partij het druk heeft. We moeten stiekem en geheimzinnig doen, ik zal bijvoorbeeld nooit mijn beste vriendin over ons vertellen. Het is belangrijk om in zo’n situatie niemand te vertrouwen. Als ik een geheime minnaar voor je ben, dan ben ik ook geheim, iets anders is niet goed.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken, je vrouw zal het nooit te weten komen. Nu weet ik niet hoe oud ik denk dat je moet zijn. Veel mensen stellen leeftijdsgrenzen, maar ik niet, om de eenvoudige reden dat het er niet toe doet. Ik zou graag willen dat je wat ouder bent, knap en goed uitziend, bij voorkeur een man in pak in werkkleding. Ben je hier?