Sexfantasi

Ik heb een seksfantasie die ik met jou wil verwezenlijken, jij bent een geile vent tussen de 20 en 30. Ik ben en geile vent en ik heb altijd een jonge geile vent in mijn fantasieën als ik masturbeer. Nu wil ik deze fantasie verwezenlijken die ongeveer als volgt is.

We praten online, alleen met schrijven, dan bellen we elkaar en praten we wat. Misschien hebben we een beetje telefoonseks, weet je, een beetje ouderwets, ik ben ouder dan vijftig, dus ik herinner het me als de dag van gisteren. Als we elkaar opgewonden krijgen, trek ik aan mijn rijpe kutje en trek jij aan je jonge harde pik en komen we klaar. Als dat zo is, dan zullen we elkaar ontmoeten en echt neuken. Maar we wachten een paar dagen, we slepen het eruit en we kunnen geen van beiden masturberen deze dagen.

Dan spreken we een dag af waarop je naar mijn huis komt. Ik geef je mijn adres en poortcode zodat je naar binnen kunt. Ik lig naakt in mijn bed en wacht op je, de verlichting is schemerig. We zien alleen de contouren van elkaar, dat is genoeg, het kietelt een beetje en wekt op. Je knielt naast het bed en begint het mijne hongerig te likken. Ik kreun en zeg dat je moet stoppen omdat ik bijna klaarkom. Je gaat op je rug op bed liggen, ik trek je kleren uit en je hebt een prachtige stijve. Je werd zo geil van het likken van mijn rijpe kutje.

Nu is het mijn beurt, ik pak je harde pik, je pik sap stroomt en ik slurp het op. Ik zuig aan je harde jonge pik en je staat op het punt om klaar te komen. Dan neuken we, als we allebei klaarkomen, kleed je je aan en vertrek je.

Kan deze seksfantasie werkelijkheid worden?

.