Alleenstaande vrouw

Hallo alle leuke stellen, ik ben een alleenstaande vrouw die op zoek is naar een stel om mij te ontmoeten. Ik ben bi en al lang op zoek naar een stel om mee om te gaan. Maar niet alleen als vrienden maar ik zou meer willen dan dat. Omdat ik al een tijdje alleen woon en vrij ben om te doen wat ik wil, ben ik op zoek naar een stel dat een trio met mij wil. Maar zoals ik al zei is dit meer dan seks. Ik wil dat we ook als vrienden met elkaar omgaan en dat de seks een natuurlijk onderdeel van onze vriendschap wordt.

Op het gebied van uiterlijk zie ik er goed uit, ben ik behoorlijk fit en in goede conditie ondanks dat ik 42 jaar oud ben. Als persoon ben ik heel rustig en makkelijk in de omgang en ik ben heel sociaal. Seks is iets waar ik erg van geniet en het liefst in een trio, maar het is niet gemakkelijk om een stel te vinden. Ik kan het niet aan mijn vrienden vragen, zo functioneer ik niet. Ze zouden ook geschokt zijn, ze denken helemaal niet dat ik bi ben. En ook niet dat ik zo seksueel ben. Dus ik probeer hier een persoonlijke advertentie en hoop dat er leuke mensen zijn die contact opnemen.

Ik denk dat je mijn leeftijd of ouder bent, eventueel mag je ook jonger zijn, maar niet onder de 30. Zoals je kunt zien, ben ik gladgeschoren, daar hou ik van en ik zou graag willen dat jij dat ook bent, in ieder geval de vrouw. Wie wil er haar in zijn eten? Ik niet en jij waarschijnlijk ook niet. Ik ben seksueel ruimdenkend en wil de meeste dingen, binnen redelijke grenzen natuurlijk. Dus als je mij wilt ontmoeten, een single vrouw, dan kun je me schrijven! Knuffels van mij voor jullie allebei!