Geil en zin om te neuken

Een vrij rijpe vrouw, blond, netjes en opgeruimd en ik ben geil en wil graag neuken. Nu ben ik op zoek naar een knappe man die met mij wil afspreken en een leuke tijd wil hebben. In het beste geval, als we goede seks hebben wel te verstaan. Dan wil ik dat we elkaar regelmatig ontmoeten, zowel in als uit bed. One-night stands geven mij niets, dat stadium ben ik voorbij. Ik heb iets meer plezier nodig dan dat, ik hou van gepassioneerde seks, die je kunt hebben zonder dat er emoties bij komen kijken.

Omdat ik niet op zoek ben naar een vaste relatie, ben ik daar wel een paar jaar klaar mee. Ik ben veertig geworden, ook al zie ik er jonger uit, dat zegt iedereen. Nu ga ik leven en vrij zijn en doen wat ik wil. Je bent een man tussen de 30 en 50 jaar, ik denk dat dat ongeveer klopt. Als je jonger bent, ben je er waarschijnlijk niet zo serieus mee bezig, het is normaal dat jongere mannen rondneuken. En als je ouder bent dan 50, dan denk ik dat je te oud voor me bent. Maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen, dat is altijd zo.

Het belangrijkste is dat we chemie hebben en dat we het leuk hebben samen. Maar ook dat we als vrienden met elkaar kunnen omgaan en elkaar respecteren zoals we zijn. Ik ben wie ik ben en doe me nooit anders voor dan ik ben. Nu ik geil ben en wil neuken, ben ik daar open over. Het is niets vreemds, alle mensen hebben meer of minder zin in seks, ik heb meer! Moeilijker dan dat is het niet.

Frisse mannen die serieus zijn en die genieten van goede seks met een mooie en tedere vrouw. Waar wacht je nog op? Schrijf me zodat we elkaar snel kunnen ontmoeten!