Geile huisvrouw

Nu wil ik een geheime minnaar, wie ben ik? Nou, een gelukkige huisvrouw die thuis niet genoeg seks en opwinding krijgt. Bovendien werkt haar man het grootste deel van de week weg. Daarom ben ik op zoek naar een geheime minnaar die me doordeweeks komt neuken. Omdat ik alleen thuis ben en we op het platteland wonen, kunnen we voordelig bij mij thuis afspreken. Maar niet de eerste keer, ik wil je eerst een beetje leren kennen voordat ik je in huis neem.

De eerste ontmoeting vindt dus plaats in een café, we drinken een kopje koffie en praten wat. Als alles goed voelt, spreken we een dag af waarop we gaan vrijen. We gaan naar een hotel en delen de kosten van de kamer. We spreken af in een hotel of misschien buiten als het weer het de eerste paar keer toelaat.

Omdat ik er één ben, moet deze foto die ik hier in de neukadvertentie heb staan, volstaan. Als ik een betere foto zou plaatsen met meer van mij erop, bestaat het risico dat iemand mij herkent. Maar als we contact hebben gelegd en je lijkt serieus, dan krijg je betere foto’s. Ik kan me zelfs voorstellen dat we in videogesprekken praten, dat zou leuk zijn, maar dan wel gekleed. Geen telefoonseks en dergelijke, voor de duidelijkheid.

Wil jij neuken met een geile huisvrouw en hou je van wat rollenspellen en ander plezier? Dan ben jij een man vanaf 30 jaar, schoon en fris, goed uitgerust en volhardend. Yep, dat zijn mijn eisen en ik geef geen duimbreed toe. Regelmatige sexdates, maar dat had je waarschijnlijk al door! Neem contact met me op zodat we elkaar snel kunnen ontmoeten, ik heb er zin in ;-).

.