Serieuze relatie

Hallo alle vrolijke mannen, ik ben een lieve meid op zoek naar een serieuze relatie. Dus hier en nu ben ik op zoek naar een vriendje, of de man in mijn leven er dan is, valt nog te bezien. Maar het zit zo, seks is heel belangrijk voor me, dus het is logisch dat ik hier ook naar op zoek ga. Tegelijkertijd weet ik ook dat veel mannen die hier zijn op zoek zijn naar seks zonder eisen. Nou, het kost niets om hier een persoonlijke advertentie te schrijven, dus ik heb alles te winnen en niets te verliezen. Soms moet je een kans nemen en hier neem ik waarschijnlijk een grote kans. Maar je weet maar nooit, opeens gebeurt het!

Ik noem mezelf Lina (mijn naam is iets anders) en ik ben een leuke blonde meid van 28 jaar oud. Je kunt op de foto zien hoe ik eruit zie, betere foto’s krijg je te zien als je van je laat horen en als je serieus bent. Als persoon ben ik een levendige en vrolijke meid die een goede baan heeft, een eigen appartement en blij is met het leven in het algemeen. De dingen waar ik veel waarde aan hecht in een relatie zijn vertrouwen, om het te laten werken moeten we elkaar kunnen vertrouwen. Daarnaast moeten we beste vrienden zijn die over alles kunnen praten, voor mij is communicatie belangrijk. Niet alleen dat we praten maar ook dat we duidelijk zijn als er iets mis is of als iets goed is. Dat we allebei attent zijn en goed voor elkaar zorgen als het erop aankomt. Het is jij en ik tegen de wereld, zo! En seks is natuurlijk ook heel belangrijk, het liefst vaak en lang!

Ben jij een man die ook op zoek is naar een serieuze relatie? Ik hoop het en ik hoop dat je me een berichtje schrijft. Liefs Lina.