Harig poesje

Harig poesje

Hier ben ik, een mollige rijpe vrouw met een behaard poesje en grote borsten. En ik ben bloedgeil en moet een geile man ontmoeten die veel seks met me wil hebben. Met veel seks bedoel ik lange neukbeurten, liefst met lang mooi voorspel met veel likken en zuigen en eventueel erotische massage! Ik ben van nature erg seksueel ingesteld en sinds ik gescheiden ben van mijn ex staat mijn seksleven op een laag pitje. Dit is nu een jaar geleden en het begint merkbaar te worden. Natuurlijk heb ik mijn dildo, maar het is niet genoeg. Ik heb het gevoel dat ik niet veel langer zonder seks kan, dus de vraag is of ik hier een minnaar kan vinden?

Wat ik zoek is regelmatige afspraakjes, een vaste. Nu heb ik begrepen dat de meeste vrouwen tegenwoordig, ongeacht hun leeftijd, hun kutje scheren, geheel of gedeeltelijk. Ik heb dat niet gedaan en dat is omdat ik graag natuurlijk ben en ik hou van mijn harige bosje. Ik heb best veel haar, misschien niet zo dik maar wel goed verspreid. Ik scheer de bikinilijn niet eens zoals je kunt zien. Maar nu is het ook zo dat als je onder vrienden zit en het ontaardt in ietwat vieze discussies. Dan heb ik veel mannen gehoord die een behaard kutje missen. Ik ben hier dus waarschijnlijk niet helemaal uit en daarom best duidelijk dat ik haar op mijn kutje heb.

Mannen die het leuk vinden wat ze hier zien en lezen, neem contact op! Nu zijn het niet meerdere mannen die ik zoek, maar het moet wel de juiste man zijn die ik tegenkom. Geen eisen en geen moeten, maar een vast neukcontact is wat ik zoek, niets anders.

.