Natuurlijke rijpe vrouw

Natuurlijke rijpe vrouw

Hallo alle natuurlijke mannen die een natuurlijke rijpe vrouw leuk vinden en waarderen! Hier ben ik en ik heb nu zin om te daten en we zullen zien waar het heen gaat. Het is volstrekt onmogelijk om dat te zeggen voordat we elkaar hebben ontmoet. Maar als ik mag wensen, worden we neukmaatjes of misschien een stel, maar het kan ook zijn dat we gewoon vrienden worden. Ik wil dus daten met een echte man en dan zien we wel waar het toe leidt. Ik vind dit een beetje spannend, het is de eerste keer dat ik een seksadvertentie schrijf. En ook de eerste keer dat ik op deze manier met een man date. Het kan hoe dan ook eindigen en dat maakt het allemaal extra spannend.

Zoals je ziet ben ik een mollige vrouw, maar ik ben niet dik. Zoals ik al zei, heb ik een paar gaatjes, ik heb er een die niet eens getrimd is. Mijn grote borsten zijn natuurlijk en ik vind ze mooi voor mijn leeftijd. Ze hangen natuurlijk een beetje, maar niet veel, ik heb vriendinnen die echt uitgezakte borsten hebben. Vergeleken met hen zijn mijn borsten stevig en mooi, wat vind jij?

Je bent een man, een echte man met alles wat daarbij hoort. Je moet jezelf zijn, je als een heer gedragen en op geen enkele manier vrouwelijk zijn. Tegenwoordig zijn veel mannen erg vrouwelijk en dat vind ik ronduit walgelijk. Wat er vandaag de dag eigenlijk met de mannen is gebeurd, lijkt erop dat de feministen de mannen volledig hebben gediskwalificeerd. Ik denk dat het nu wel duidelijk is dat ik een echte man wil ontmoeten, een gentleman! Dus als je wilt daten met een natuurlijke volwassen vrouw, neem dan contact met me op, ik hoop je snel te zien!