Strak kutje

Strak kutje

Hoi, ik ben een jong meisje met een strak kutje dus ik ben op zoek naar een oudere man met een kleine pik. Ik heb geprobeerd mannen te neuken die een grote lul hebben, maar het werkt niet. Ik krijg hem er niet in, zelfs niet als mijn kutje heel nat is, dat is heel frustrerend. Maar nu ga ik proberen een man met een kleine oude lul te neuken, misschien werkt het dan beter. Jongere kerels doen geen moeite om op mijn neukadvertentie te reageren, ik wil alleen oudere mannen ontmoeten, die zijn ervaren en kunnen goed neuken. Jij bent 35 jaar of ouder, ik ben 19 en klein en netjes. Ik heb een beetje ervaring maar het is niet veel, maar ik ben makkelijk te leren ;-).

Ik hou van echte mannen, maar je moet geen gigantische buik hebben, dat is griezelig. Ik weet dat er veel oudere mannen zijn die fit zijn en er goed uitzien. Dus met een van jullie wil ik wel seks hebben. Maar zoals ik al zei, je moet klein zijn zodat je zonder problemen een strak kutje kunt penetreren. Het is niet erg als je thuis een vrouw hebt, zij zal je waarschijnlijk niet geven wat je nodig hebt. Dan moet je seks buiten de relatie zoeken, dat snap ik ook wel. Misschien is zij jou zat of ben jij haar zat, ik weet dat veel getrouwde mensen ontrouw zijn.

Ik heb een geschoren kutje en jij kunt ook geschoren zijn, maar het is geen vereiste. Het zal een heerlijk gevoel zijn als je neukt als het huid op huid is. Maar zoals ik al zei, niet het belangrijkste, het belangrijkste is dat we lekker met elkaar neuken. 100% discreet natuurlijk, je vrouw zal het nooit weten, ik ben muisstil.